https://youtu.be/CzuFIQp33dU

  • Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
    Rino wengi atiku rasane peteng
    Tansah kelingan kepingin nyawang
    Sedelo wae uwis emoh tenan
    Cidro janji tegane kowe ngapusi
    Nganti sprene suwene aku ngenteni
    Nangis batinku nggrantes uripku
    Teles kebes netes eluh neng dadaku
    sakno… sakno…
    Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
    Nanging bojo…
BACA JUGA :  Aksi De-Radikalisme, Masa Jemput Bupati, Kapolres dan Dandim